Κυριακή 29 Απριλίου 2018

ΕΝΟΡΙΑΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 2-018


5η ΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΕΝΟΡΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΛΙΣΒΟΡΙΟΥ
ΓΙΑΝΝΕΝΑ- ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ-ΦΑΡΑΓΓΙ ΒΙΚΟΥ
ΜΕΤΣΟΒΟ-ΜΕΤΕΩΡΑ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ
Από    16/09     έως    20/09
                                                                                                      
1Η ΜΕΡΑ / ΚΥΡΙΑΚΗ 16/9: Συγκέντρωση στο λιμάνι Μυτιλήνης στις 18:45 επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση στις 20:00 για Πειραιά.
2Η ΜΕΡΑ / ΔΕΥΤΕΡΑ 17/9: Aφιξη στο Πειραιά στις 07.00. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Ιωάννινα  με ενδιάμεση στάση στον Ισθμό Κορίνθου να θαυμάσουμε τη στενή λωρίδα γης που ενώνει τη Στερεά Ελλάδα με την Πελοπόννησο ενώ η διώρυγα που έχει διανοιχθεί σε αυτόν ενώνει τον Σαρωνικό με τον Κορινθιακό κόλπο . Αναχώρηση προς Ρίο περνώντας τη  γέφυρα Ρίο Αντίρριο ή γέφυρα Χαρίλαου Τρικούπη.  Η γέφυρα αυτή είναι καλωδίωση και συνδέει την Πελοπόννησο με τη δυτική ηπειρωτική Ελλάδα.  Στάση μετά τη γέφυρα για ξεκούραση και το μεσημεριανό μας γεύμα  . Άφιξη στα Ιωάννινα και  περίπου στις 14:00 οπου θα επισκεφθούμε το Μουσείο κέρινων Ομοιωμάτων Βρέλλη ξενάγηση στο χώρο και ελεύθερο χρόνος στα Ιωάννινα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ξεκούραση. Με τα  το βραδινό μας δείπνο στο ξενοδοχείο αναχώρηση με το πούλμαν να γνωρίσουμε την νυχτερινή ζωή στα Ιωάννινα.  Ελεύθερος χρόνος για βόλτα παραλιακά του κάστρου, επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
3Η ΜΕΡΑ / ΤΡΙΤΗ 18/9: Με τα το πρωινό, θα  επισκεφθούμε τα φημισμένα Ζαγοροχώρια και το παραδοσιακό χωριό Μονοδένδρι. Αφού πρώτα επισκεφθούμε την Μονή Βελλάς ελεύθερος χρόνος στη μονή και συνεχίζουμε για την εκκλησία της Αγ. Παρασκευής   Εκεί θα δούμε από ψηλά  το μοναδικής ομορφιάς φαράγγι του Βίκου το βαθύτερο του κόσμου σύμφωνα με το βιβλίο Γκίνες. Προσκύνημα στη εκκλησία της Αγίας Παρασκευής θα περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια, για να δούμε τα πέτρινα αρχοντικά και τα πανέμορφα παραδοσιακά κτίρια ηπειρωτικής αρχιτεκτονικής ελεύθερο χρόνο για καφέ στην πλατιά του χωριού . Επιστροφή στα  Ιωάννινα ελεύθερο χρόνο για το μεσημεριανό μας γεύμα και το  Απόγευμα αναχώρηση από το  Μόλο  όπου θα επιβιβαστούμε στα βαρκάκια για το νησί  της κυρά Φροσύνης με τα γραφικά δρομάκια, τα τοπικά προϊόντα ξενάγησή στο μουσείο  και ελεύθερο χρόνο για βόλτα και καφέ .  Επιστροφή στα Ιωάννινα  ξενοδοχείο, δείπνο. Διανυκτέρευση.
4Η ΜΕΡΑ / ΤΕΤΑΡΤΗ 19/9:  Νωρίς το πρωί αφού  πάρουμε το πρωινό και τις αποσκευές μας και γεμάτη ωραίες εντυπώσεις από την πρωτεύουσα της Ηπείρου τα Γιάννενα, o επόμενος προορισμό μας το Μέτσοβο που είναι ορεινή κωμόπολη του νομού Ιωάννινων σε υψόμετρο 1160μ. Βόλτα στο παραδοσιακό χωριό και στα μαγαζάκια που μπορούμε να δοκιμάσουμε τα παραδοσιακά  τυριά του Μετσόβου. Αναχώρηση για τα επιβλητικά Μετέωρα,  το Μεγάλο Μετέωρο αρκετός χρόνος για προσκύνημα  και στη συνέχεια στάση  στην Καλαμπάκα για το μεσημεριανό μας γεύμα . Στην συνέχεια αναχώρηση για Τρίκαλα . Άφιξη  .Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προαιρετική έξοδος στη πόλη . Διανυκτέρευση.
5Η ΜΕΡΑ / ΠΕΜΠΤΗ 20/9:  Με τα το πρωινό μας ελεύθερος χρόνος στην πόλη τον Τρικάλων συγκέντρωση στις  10:00 στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για Πειραιά με ενδιάμεσες στάσης, αν μας το επιτρέπει ο χρόνος θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στην Αθήνα,  άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά και στις 20:00 αναχώρηση για Μυτιλήνη
Περιλαμβάνονται :
  • Μεταφορά από και προς το λιμάνι Μυτιλήνης με πούλμαν
  • Εισιτήρια πλοίου Μυτιλήνη – Πειραιά μετ. επιστροφής  σε οικονομική θέση
  • 2 διανυκτερεύσεις  στα Γιάννενα και 1 διανυκτέρευση στα Τρίκαλα
  • 3 πρωινά 2 δείπνα σε μπουφέ
  • Τουριστικό πούλμαν για όλες της εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Συνοδός του γραφείου μας καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκδρομής
  • Ασφάλεια ταξιδιού
  • Διόδια – πάρκινγκ
  • ΦΠΑ
Τιμή κάτ. άτομο σε δίκλινο – τρίκλινο …………………………………………………..295€
Διαφορά μονόκλινο…………….100€
Παιδιά από 0 έως 5  δωρεάν
Παιδιά από 5 έως 10 …….149€
Δεν περιλαμβάνονται
  • Εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρου
  • Ποτά αναψυκτικά και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό στο πρόγραμμα
  • Το πλοιάριο από και προς το νησί της κυρά Φροσύνης

Διαφορά καμπίνας από Μυτιλήνη προς Πειραιά ανά άτομο :
Κρατήσεις στα τηλέφωνα :22510-21357  &  22510-21800 & 2252071160 6947326231